Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 350 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 dado per brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
1 godz.
Pastina da minestra
10min
Salsa alle mele
20 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Minestra di semolino
30 Min
Budino di semolino
3 Std. 5 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Zuppa di latte
30 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Stracciatella alla romana
30 Min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 Min