Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 350 g di Champagne
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- chicchi di melagrana, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Risotto alla monzese
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto al Barolo
30min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Aperitivo al sedano
10 min.
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min