Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 350 g di Champagne
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- chicchi di melagrana, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Risotto alla melagrana e coppa
35 Min
Risotto allo Champagne
25 min
Risotto con uva e funghi
30 min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1j
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto al prosecco e lavanda
30 min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min