Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 320 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 25 g di olio extravergine di oliva
Bruscitti
- 300 g di lonza di maiale a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di burro a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di vino rosso, tipo Barolo o Barbera
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1824 kJ / 436 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto alla milanese
30min
Risotto timo e toma
35min
Risotto alla monzese
35min
Risotto al Barolo
30min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Pizzoccheri
50min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min