Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 320 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 25 g di olio extravergine di oliva
Bruscitti
- 300 g di lonza di maiale a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di burro a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di vino rosso, tipo Barolo o Barbera
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1824 kJ / 436 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Barolo
30 min
Crema per pandoro
10 Min
Polenta taragna
1h 15 min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Torta paesana
1h 10 min
Pizzoccheri
50 min
Cassoeula
1h 25 min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30 min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Sciatt
1h
Risotto alla monzese
35 Min