Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa piccante allo zenzero
30min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Salsa ai capperi
10min
Cipolle al gratin
1 Std.
Vellutata di porri
40min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20min
Patè di peperoncini
30min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Agliata verde
15min
Salsa rubra
30min
Porri in agrodolce al Varoma
30min