Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri
40min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Crema di cipolle e timo
1 Std.
Zuppa di latte
30 Min
Salsa selinuntina
15 Min
Salsa ai capperi
10 Min
Salsa di cipolle e mele
30 Min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25 Min
Bocconcini di pollo ai capperi
30 Min
Salsa ai porri caramellati
30 Min