Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verdure saporite
40 min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Purè di carote arrosto
1j
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 min
Salsa rubra
30 min
Maionese al curry
15min
Merluzzo in salsa aioli
1j
Salsa ai capperi
10 min
Agliata verde
15min
Tartellette alle cipolle caramellate
1j