Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g de ternera, (cuete, entero)
- 120 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 600 g de vino blanco
- 1200 g de agua
- 30 g de apio
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 cdas de sal gruesa
- 250 g de aceite
- 1 huevo
- 1 cdita de vinagre
- 10 g de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- 220 g de atún en aceite, drenado
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 60 g de alcaparras, drenadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2680 kJ / 638 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Vitello Tonnato
3 Std. 25 Min
Sabayón
15 Min
Polenta con albóndigas en salsa de jitomate
1 Std. 10 Min
Budín de limón
50 Min
Ensalada César
10 Min
Mezze (dip de berenjena)
25 Min
Goulash
1 Std. 40 Min
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 Min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5 Std. 30 Min