![Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún) Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78DD860B-7ADB-4C9A-8C35-0F8EB4D265FE/Derivates/EF5C4CA4-391B-4181-A573-2C1FE8EEF9B6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g de ternera, (cuete, entero)
- 120 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 600 g de vino blanco
- 1200 g de agua
- 30 g de apio
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 cdas de sal gruesa
- 250 g de aceite
- 1 huevo
- 1 cdita de vinagre
- 10 g de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- 220 g de atún en aceite, drenado
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 60 g de alcaparras, drenadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2680 kJ / 638 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pescado empapelado con puré de calabaza
45 Min
Crema batida
10min
Mousse de chocolate
3h 20min
Polenta con albóndigas en salsa de jitomate
1ωρ. 10 λεπτ.
Empanadas argentinas
1h 50min
Panettone
3h
Risotto alla milanese
30min
Vitello Tonnato
3h 25min
Sabayón TM6
15 dk
Souffle de queso gruyere
40 Min
Pavlovas con frutos rojos
2 godz.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h