Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g de agua mineral
-
20
g de manteca de cerdo
veya 20 g de aceite de girasol - 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de vinagre
- 30 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina sin gluten
- ½ cucharadita de sal
- agua, la necesaria
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 656 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4.39 g
- Karbonhidrat
- 29.18 g
- Yağ
- 2.51 g
- Lif
- 1.61 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de caja sin gluten
2h
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Scones sin gluten
30 min
Pan alemán sin gluten
3h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.