Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 claras de huevo
- vinagre blanco, unas gotas
- 350 g de agua mineral, templada
- 1 cucharada de vinagre, y unas gotas más
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45.9 g
- Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde sin gluten
14h
Scones sin gluten
30 Min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan de caja sin gluten
2h
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2h
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Baguette sin gluten
1h
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min