Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
- 2 ½ tsp salt, divided
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to sauté
- 2 garlic cloves
-
28
oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
veya 17 ½ oz canned whole tomatoes - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, dried and hand torn, divided
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 53 oz water
- 10 ½ oz pasta, dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
-
3 ½
oz ricotta salata, drained
veya 3 ½ oz ricotta al forno, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50 min
Rolled Frittata
55 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Lentil Moussaka
2u. 20min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1u. 40min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Squid and Shrimp Risotto
1 Std.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min