Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 18.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Bhuna
30min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Chicken Garam Masala
50 Min
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Seafood Korma
40min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chicken and Cauliflower Curry
45 Min