Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 18.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Kedgeree
45 min
Veracruz Fish
30 min
Chicken Saag
50 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Prawn Bhuna
30 min
Keralan Fish Curry
30 min