Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 17.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1385.4 mg
Alternatif tarifler
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Nam Jim
10 Min
Radish cakes
1h 5min
Taro bread
4h 20 min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Miso soup
30 min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min