Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
- 300 - 500 g milk
- 200 g brown onion, cut into halves
- 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
- 50 g salted butter
- 60 g tomato sauce
- 40 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 - 150 g plain flour, for dusting
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2874.6 kJ / 684.4 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Karbonhidrat
- 56.4 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 1404.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curried sausages and lentils
1 Std.
Carrot and swede mash
25 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Seafood and corn chowder
40min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Shepherd's pie
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef Stroganoff
1 Std.
Steak and kidney pudding
3h 45min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min