Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
- 300 - 500 g milk
- 200 g brown onion, cut into halves
- 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
- 50 g salted butter
- 60 g tomato sauce
- 40 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 - 150 g plain flour, for dusting
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2874.6 kJ / 684.4 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Karbonhidrat
- 56.4 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 1404.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin and ginger soup
35min
Goulash soup
2 Std. 35 Min
Steak and kidney pudding
3 Std. 45 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Shepherd's pie
55min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Bolognaise sauce for two
20 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish lamb stew
6h 20 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Pea and ham soup
2h 20 min