Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 gelatine leaves (see Tips)
- cold water, for soaking
- 30 g white sugar
- 600 g mango (see Tips)
- 160 g evaporated milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 505.7 kJ / 120.4 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 20.2 g
- Yağ
- 2.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 32.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Tiramisu
5h 20min
Pumpkin Kaya
35min
Rosewater madeleines
30min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Cream of mushroom soup
20min