Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10min