Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Pane di segale
3hod. 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane integrale in cassetta
4h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane all'orzo
2sa 45 dk
Pane alla birra
4sa 55 dk
Corona bordolese
5 Std. 20 Min