Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di orzo
- 1 cucchiaio di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1105 kJ / 264 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 58.6 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane rustico ai semi
1h 30 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3sa 40 dk
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Pan brioche integrale
21sa 45 dk
Corona bordolese
5 Std. 20 Min