Torta langotta di Luca Montersino

Torta langotta di Luca Montersino

4.6 28 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
16 porzioni

Malzemeler

  • 400 g di nocciole sgusciate
  • 325 g zucchero a velo
  • 75 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di uova
  • 100 g di burro fuso
  • zucchero a velo (isteğe bağlı) a piacere
    gelatina neutra, a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 6 g
Kalori 1364 kJ / 326 kcal
Yağ 24 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 23 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...