Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
veya 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
100
g di farina integrale
veya 100 g di farina di castagne - 300 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1500 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di crescenza
- 10 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di pesto alla genovese (isteğe bağlı)
- 20 g di olio extravergine di oliva (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 54.2 g
- Yağ
- 24.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Pizza Margherita
2h
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Pizza alla marinara
1h 35 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35 min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pane di patate
3 Std.
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 Std. 15 Min
Pizza ai frutti di mare
2h
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Pizza alle verdure
2h 5min