Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di liquirizia pura in caramelle
- 4 tuorli d'uovo
- 15 g di fecola di patate
- 150 g di zucchero
- 500 g di latte
- 15 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Cremino ai tre cioccolati
2h 25min
Brutti ma buoni di Gavirate
1h 55 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Semifreddo alle castagne
12 godz. 15 min
Mousse ai frutti rossi
4h
Coulis di frutta
10 min
Panna cotta
6h 30min
Bon bon ripieni di toffee
2 godz. 30 min
Semifreddo nocciolato
8h 20min
Semifreddo mandorlato
8h 20min