Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 825 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 100 g di farina manitoba
- 2 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 5 g di latte in polvere
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di noci sgusciate tritate grossolanamente
- 70 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30 min
Pane barese
6小时 15 分钟
Corona bordolese
5h 20min