Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di farina tipo 0
- 30 g di lievito di birra fresco
- 70 g di zucchero
- 300 g di latte intero tiepido
- 150 g di fichi secchi a metà
- 80 g di Rum
- 50 g di arancia candita
- 50 g di cedro candito
- 2 uova
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di pinoli
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza tritata
- 100 g di mandorle pelate
- 140 g di noci sgusciate
- 150 g di vino rosso proveniente dal Trentino Alto Adige (tipo Teroldego o Marzemino)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 34.1 g
- Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di polenta
25 min
Nadalin
6 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Fritole veneziane
2h 40min
Salsa bolzanina
15 Min
Torta pazientina
3h 55min
Strangolapreti alla trentina
4h
Strudel di ricotta e pane
2h 30min
Smacafam
55 min
Torta russa di Verona
2h
Gnocchi alle ortiche
1 godz. 10 min