Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
- 2 tuorli
- 100 g di latte
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 13.4 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 Std. 15 Min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 Min
Cremoso al caffè
5 Std. 30 Min
Bavarese alla liquirizia
5h 15 min.
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Budino di zucca e arancia
1 godz. 35 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Zuccotto
7h 10min
Crème caramel
3h 45min