Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
- 2 tuorli
- 100 g di latte
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 13.4 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15 Min
Crema chantilly
35 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Trifle ai lamponi
2h 30 min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 godz. 15 min
Bavarese alle nocciole
6h 40 min
Semifreddo alle amarene sciroppate (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Bavarese alla liquirizia
5 Std. 15 Min
Crema al mandarino
20 Min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30min
Semifreddo allo zabaione
12 Std. 15 Min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h