Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g pão de mistura ou alentejano
- 20 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 1 dente de alho
- 1 c. sopa de coentros
- 180 g água
- 40 g salmão s/ pele e s/ espinhas
- 1 gema de ovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 521 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré de legumes com bacalhau fresco
55 Min
Puré de peixe e legumes
35min
Puré de legumes e carne
40min
Puré de pera
15min
Puré de carne e espinafres
30min
A 1ª bolacha
20min
Puré de maçã, pera e banana
15min
Arroz de peru com nabiças
35min
O 1º puré de pescada
30min
O 1º puré de carne
30min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
Puré de legumes com carne
40min