2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião

2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião

4.6 16 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 doses

Malzemeler

  • abóbora cortada em pedaços
    500 g
  • batata cortada em pedaços
    200 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • feijão-verde cortado em pedaços
    150 g
  • carne de borrego s/ nervos cortada em cubos
    120 g
  • água
    300 g
  • folhas de agrião
    100 g
  • azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
    6 c. chá de

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 26.8 mg
Protein 6 g
Kalori 681.3 kJ / 162.8 kcal
Yağ 9 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 2.7 g
Karbonhidrat 16.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...