Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g massa tipo penne
- 30 g azeite, mais q.b. p/ cozer a massa
- 2 dentes de alho
- 350 g atum em lata escorrido
- 150 g tomate-cereja cortado em metades
Vinagreta
- 20 g manjericão fresco
- 180 g azeite
- 80 g vinagre
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 10 g mel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2897.3 kJ / 692.5 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Karbonhidrat
- 53.9 g
- Yağ
- 40.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 1035.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle com cogumelos salteados
40min
Esparguete à carbonara
30min
Linguine com camarão, cogumelos e espargos
35min
Salada de feijão, abacate e atum
20min
Massa com salmão e azeite de hortelã
40min
Massa integral com presunto e feta
30min
Salada de massa e grão
25min
Esparguete de frutos do mar
45 Min
Linguine com delícias do mar e agrião
25min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min
Salada de arroz e atum
1h
Penne com atum
30min