Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Wasser
- 400 g rote Paprika, in Streifen (5 mm)
- 200 g Babyspinat, frisch
- 200 g Rucola
- 300 g Champignons, geviertelt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Cashewkerne, ungeröstet, ungesalzen
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Toastbrot
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 200 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux), zerbröselt
- 7 Blätter Filoteig (ca. 30 x 30 cm, à 25 g), z.B. von Tante Fanny
- Rapsöl zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1675 kJ / 403 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Rosenkohl-Brokkoli-Galettes
1h 30min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1h 40min
Karottenflan mit Wachtelei auf Spinatsenfsauce
1h
Wirsingtarte
1h 30min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1h 20min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h