Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto

4.4 345 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

Kürbiskernpesto
  • Kürbiskerne
    30 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Kürbiskernöl
    60 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    ½ TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    1 TL
Erbsensuppe
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Olivenöl
    20 g
  • grüne Erbsen, tiefgekühlt
    700 g
  • Wasser
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    1 TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht nach Geschmack
    2 - 3 TL
    1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l), nach Geschmack

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 15 g
Kalori 1882 kJ / 449 kcal
Yağ 32 g
Lif 10.9 g
Karbonhidrat 26 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...