Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1600 克 高湯
- 10 克 蝦米
- 150 克 白米
- 1 茶匙 鹽 (isteğe bağlı)
- 40 克 玉米粒
- 80 克 蝦仁 ,切丁(約1公分)
- 80 克 豬肉絲
- 3 顆 皮蛋 ,切碎(約1公分)
- 1 顆 蛋 ,打散
- 60 克 紅鯛魚片 ,切塊
- 30 克 油條 ,剝碎
- 25 克 蔥 ,切蔥花
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2018.3 kJ / 482.8 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 0.9 g