Cihazlar ve Aksesuarlar
冬瓜燒排骨
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 人份
Malzemeler
-
水1200 克
-
排骨 切塊(約3公分)350 克
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
蒜頭10 克
-
辣豆瓣醬1 大匙
-
二砂糖2 茶匙
-
醬油50 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
冬瓜 去皮去籽,切塊(約3公分)300 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
850.4 mg
Protein
18.2 g
Kalori
1243.9 kJ /
297.6 kcal
Yağ
20.9 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
51.1 g
Karbonhidrat
8.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
超市系列-豬肉
10 Tarif
Tayvan
Tayvan