Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
veya 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 743 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Turkey Bolognese Sauce
50 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Maple and Mustard Salmon
20 min.