
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 55 dk
6 portions
Malzemeler
Marinade
-
Dijon mustard2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
soy sauce1 oz
-
dark brown sugar1 oz
-
mixed dried herbs1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma1
Carrot Top Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)1 bunch
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves1 ½ oz
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Steaming in the Varoma
-
water24 oz
-
baby gold potatoes quartered20 oz
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
660 kcal /
2761 kJ
Protein
31 g
Yağ
46 g
Karbonhidrat
32 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
8 g
Sodyum
743 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Simply Steam
11 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri