Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
TM6 TM5

Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes

4.5 (31 değerlendirme)

Malzemeler

Marinade

  • 2 oz Dijon mustard
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 oz soy sauce
  • 1 oz dark brown sugar
  • 1 tsp mixed dried herbs
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma

Carrot Top Pesto

  • 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 1 bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
    veya 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip)
  • 1 oz pine nuts
  • 1 garlic clove
  • 1 ½ oz fresh basil leaves
  • 5 ½ oz extra virgin olive oil

Steaming in the Varoma

  • 24 oz water
  • 20 oz baby gold potatoes, quartered

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2761 kJ / 660 kcal
Protein
31 g
Karbonhidrat
32 g
Yağ
46 g
Doymuş Yağ
8 g
Lif
5 g
Sodyum
743 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler