Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 55 dk
6 portions
Malzemeler
Marinade
-
Dijon mustard2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
soy sauce1 oz
-
dark brown sugar1 oz
-
mixed dried herbs1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma1
Carrot Top Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
1 package baby carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)1 bunch
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves1 ½ oz
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Steaming in the Varoma
-
water24 oz
-
baby gold potatoes quartered20 oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
743 mg
Protein
31 g
Kalori
2761 kJ /
660 kcal
Yağ
46 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
32 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Simply Steam
11 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 dk
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 dk
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 dk
Chicken Fricassee
50 dk
Meatloaf with Mushroom Sauce
1sa 30 dk
Pineapple Pork Chops
2sa 40 dk
Florentine Meatballs and Linguine
1sa 10 dk
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 dk
Shrimp Scampi
40 dk
Sausage and Red Pepper Pasta
45 dk
Chicken Breasts Pizzaiola
55 dk
Salisbury Steak TV Dinner
1sa