Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes

Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes

4.5 31 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 55 dk
6 portions

Malzemeler

Marinade
  • Dijon mustard
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • soy sauce
    1 oz
  • dark brown sugar
    1 oz
  • mixed dried herbs
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
    1
Carrot Top Pesto
  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 oz
  • whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)
    1 bunch
    1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip)
  • pine nuts
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    5 ½ oz
Steaming in the Varoma
  • water
    24 oz
  • baby gold potatoes quartered
    20 oz

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 660 kcal / 2761 kJ
Protein 31 g
Yağ 46 g
Karbonhidrat 32 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 8 g
Sodyum 743 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...