Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
veya 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 743 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5 min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5 min