![Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c8bf4c72-8de3-4708-a020-03863f39934a/Derivates/0fa8993b-0357-4704-a1c0-f8defcaed2fa.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
veya 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 743 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
Teriyaki Chicken
1h
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 dk
Greek Style Pork Stew
1h
Meatloaf
1h 20min
Chicken Parmesan
1h 10 min.
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Salisbury Steak TV Dinner
1h