Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de atún fresco cortado en 4 trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 10 - 12 dientes de ajo sin pelar, machacados
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 500 g de manteca de cerdo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 904 kJ / 216 kcal
- Protein
- 16.63 g
- Karbonhidrat
- 1.28 g
- Yağ
- 15.18 g
- Lif
- 0.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 min
Gazpachuelo
35min
Zanahorias baby aliñadas
20min
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Mero en amarillo
45 min
Atún con sabor a Huelva
1 godz.
Pestiños andaluces
1 godz.
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1 godz.
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1 godz.
Pastela moruna
5h 30min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8 Std. 15 Min