Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori maturi a metà
- 100 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 50 g di vino bianco secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min
Sugo all'arrabbiata
20min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Sugo al tonno
45 Min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Ragù di tonno fresco
1h