Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di farina tipo 00
- 1700 g di acqua
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 55 g di olio extravergine di oliva
- 2 salsicce crude sgranate
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 500 g di polpa di pomodoro
- 2 salsicce fresche intere
- 1 cucchiaio di sale
- 200 g di riso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Sugo al tonno
45 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Polpette di Altamura con sugo di peperoni
1 Std.
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 Std. 45 Min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min