Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (solo la parte colorata)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scampi puliti (peso da interi 800 g circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 160 g di pasta secca tipo bavette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 64.9 g
- Yağ
- 32.9 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Paccheri zucca e gamberoni
50 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Lasagne al profumo di mare
1h 35 min
Pepata di cozze
55 Min
Bavette con scampi all'arancia
15 menit
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min
Linguine al nero di seppia
45 min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Penne al ragù di polpo
1h