Calamarata, spigola e Pachino
TM31 TM5

Calamarata, spigola e Pachino

4.5 (51 değerlendirme)

Malzemeler

  • 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
  • 40 g di cipollotti in quarti
  • 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
  • 40 g di Vodka
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 3 pizzichi di sale
  • 320 g di pasta fresca, tipo calamarata
    veya 320 g di pasta secca, tipo calamarata

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1740.9 kJ / 416.1 kcal
Protein
23.5 g
Karbonhidrat
46.5 g
Yağ
12.1 g
Doymuş Yağ
2 g
Lif
0.9 g
Sodyum
186.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler