Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
- 40 g di cipollotti in quarti
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
- 40 g di Vodka
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di sale
-
320
g di pasta fresca, tipo calamarata
veya 320 g di pasta secca, tipo calamarata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1740.9 kJ / 416.1 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 46.5 g
- Yağ
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 186.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spigole all'acqua pazza
30min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Penne al sugo di calamari
40min
Polpetti affogati
45 Min
Quadrucci seppie e piselli
1 Std. 45 Min
Insalata di calamari e pesche
40min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min