Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
- 40 g di cipollotti in quarti
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
- 40 g di Vodka
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di sale
-
320
g di pasta fresca, tipo calamarata
veya 320 g di pasta secca, tipo calamarata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1740.9 kJ / 416.1 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 46.5 g
- Yağ
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 186.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min
Bucatini con le canocchie
35 min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2 Std. 30 Min
Involtini di spigola
40 Min
Tagliatelle ai funghi
1h
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5 min
Baccalá alle olive
25 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 min