Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de vin pétillant demi-sec
- 120 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits rouges frais variés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 711.8 kJ / 169.2 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 23.7 g
- Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Sabayon au citron
15min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Pannacotta au blé noir
2 godz. 30 min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12 godz. 20 min
Tiramisu poivron-framboise
8 Std. 45 Min
Crème caramel
3h
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Ananas au sirop de coriandre
2h 45min
Breizh bowl
13 Std.
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Gratin de clémentine
30 min