Cihazlar ve Aksesuarlar
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 25 dk
24 pieces
Malzemeler
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
7.447 g
Kalori
761 kJ /
181 kcal
Yağ
8.977 g
Lif
0.973 g
Karbonhidrat
17.494 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Our 15th anniversary
12 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Egg-Free Mayonnaise
10 dk
Baguette
3sa 45 dk
Chocolate and nut biscuits
55 dk
Polish doughnuts
2sa 30 dk
Moroccan doughnuts
2sa 10 dk
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2sa 30 dk
Cheese Sticks
55 dk
Blueberry brioche buns
1sa 50 dk
Nutty Twists
40 dk
Brioche buns with cheese
2sa 30 dk
Mango and labne slice
28sa
Rizogalo (Greek rice pudding)
1sa 10 dk