Cihazlar ve Aksesuarlar
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
14 portions
Malzemeler
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
275.6 mg
Protein
9.5 g
Kalori
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Yağ
10.8 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
6.4 g
Karbonhidrat
37.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbecue
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Peach and plum upside-down cake
50min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Semolina custard
20min
Blueberry brioche buns
1h 50min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Rye seed loaf
28h 10min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Easy brioche
1h 50min
Wholemeal crumpets
1h 40min