
Cihazlar ve Aksesuarlar
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
14 portions
Malzemeler
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
288.2 kcal /
1210.5 kJ
Protein
9.5 g
Yağ
10.8 g
Karbonhidrat
37.5 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
6.4 g
Sodyum
275.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Barbecue
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda