![Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses") Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CF00C138-50EF-4D6D-BC55-B15594CB7FBF/Derivates/3C82BD2D-8BEC-4B8A-97F5-0C29B28D86A4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 230 g milk
- 60 g salted butter, cut into pieces
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 500 g plain flour
- 1 tsp salt
Ricotta filling
- 500 g ricotta (see Tips)
- 50 g white sugar
- 80 g dark chocolate chips
- 40 g candied citrus peel (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg yolk, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1210.5 kJ / 288.2 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 10.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 275.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Almond biscotti
1h 10min
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Chewy pistachio biscuits
45min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Jaffa madeleines
30min
Apricot Danish slice
40min
Almond and pear tart
40min