Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prune filling
- 300 g dried pitted prunes
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g pouring (whipping) cream
Dough
- oil, for greasing
- 80 g unsalted butter
- 180 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 80 g sugar
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 pinches salt
- icing sugar, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1035.1 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 33.9 g
- Yağ
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 38.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marble cake
2h
Triple layer bundt cake
1sa 30 dk
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3sa
Easter Babka
2sa 30 dk
Yoghurt cake
1h 40min
Fruit Galettes (Paul) Metric
1 godz. 25 min
Piernik (Polish honey cake)
2h 50min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2sa 30 dk
Blackberry meringue cake
3 Std. 55 Min
20th anniversary ombré cake
4sa
Zebra bundt
1 godz. 10 min