Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prune filling
- 300 g dried pitted prunes
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g pouring (whipping) cream
Dough
- oil, for greasing
- 80 g unsalted butter
- 180 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 80 g sugar
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 pinches salt
- icing sugar, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1035.1 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 33.9 g
- Yağ
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 38.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoghurt cake
1h 40min
Quince crumble
1h 25min
Fraisier sponge
30h
Marble cake
2h
Lemon cake
2h
Berry mousse
5h
Triple layer bundt cake
1h 30min
Steamed lemon cake
2h 20 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3u.
Pistachio cake
1h 10min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Three cheese pides
1h 40min