![Vegetable liquid stock (TM6) Vegetable liquid stock (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1e40b7a2-a7f4-47cf-9294-91b010fa9d79/Derivates/c463e59a-7ebb-42e1-bbe6-480fc629e229.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g mixed vegetables, cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)
- 1 onion, peeled and cut into halves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 tomato, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 fresh bay leaves
- 4 allspice berries
- 10 black peppercorns
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1500 g water
- 2 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1555 g
- Kalori
- 1584 kJ / 378.6 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 77.5 g
- Yağ
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 21.1 g
- Sodyum
- 5592.4 mg
Alternatif tarifler
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Değerlendirme yok
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1sa
Kimchi Sauce
20min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 godz. 30 min
Chicken stock paste
45min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Gluten free Christmas fruit cake
7sa 35 dk
Saffron and cardamom poached pears
40min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h