Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sponge
- butter, to grease
- 6 eggs, separated, at room temperature
- 115 g caster sugar
- 70 g plain flour
- 50 g vegetable oil
Vanilla diplomat mousse
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 330 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 60 g caster sugar
- 25 g cornflour
- 4 egg yolks (approx. 65 g)
- 300 g thickened cream
Assembly
- 10 - 12 fresh strawberries, whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)
- 160 g fresh strawberries, hulled and sliced to layer
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1927.3 kJ / 458.9 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 38.5 g
- Yağ
- 29.7 g
- Doymuş Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 100 mg
Alternatif tarifler
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25hod. 20min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Panna cotta
6h 15min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 Std.
Moroccan bundt
1 Std. 20 Min
Crème pâtissière
15min
Raspberry chiffon cake
5 Std. 15 Min
Pavlova towers
4hod. 30min
Brioche fruit tarts
4h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min