Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Manteiga q.b p/ untar
- 50 g queijo flamengo
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços
- 100 g tomate seco, em óleo escorrido
- 100 g óleo
- 200 g farinha tipo 55, mais q.b p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 c. chá de orégãos
- 4 ovos
- 100 g leite
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1290.7 kJ / 308.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 356.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 Min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50 Min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 Std. 20 Min
Empada vegetariana
1 Std. 25 Min
Panellets
11h 20min
Pudim de feijão com creme de abacate
1 Std.
Crocante mediterrânico
50 Min
Tarte de espargos
1 Std.
Guisado de grão com rama de beterraba
30 Min
Almôndegas de grão com molho de tomate picante
45 Min
Assado de lentilhas
2h 25min
Bolo de abóbora, laranja e cardamomo
1h 45 min.