Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate

Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate

4.4 12 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 50 dk
8 doses

Malzemeler

  • Manteiga q.b p/ untar
  • queijo flamengo
    50 g
  • água
    300 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • espargos verdes cortados em pedaços
    250 g
  • tomate seco, em óleo escorrido
    100 g
  • óleo
    100 g
  • farinha tipo 55 mais q.b p/ polvilhar
    200 g
  • fermento p/ bolos
    1 c. chá de
  • orégãos
    1 c. chá de
  • ovos
    4
  • leite
    100 g
  • azeitonas pretas s/ caroço
    50 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 356.9 mg
Protein 9.8 g
Kalori 1290.7 kJ / 308.5 kcal
Yağ 18 g
Lif 3.1 g
Doymuş Yağ 3.1 g
Karbonhidrat 28.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...