Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa lêveda
- 200 g água
- 250 g farinha tipo 65
-
10
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco (4 g)
Massa
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g laranja cristalizada cortada em pedaços
- 100 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 100 g chocolate de leite partido em pedaços
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 200 g açúcar
- 5 ovos
- 100 g leite
- 1 pitada de sal
- 20 g licor de laranja
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 12313.6 kJ / 2943 kcal
- Protein
- 72.6 g
- Karbonhidrat
- 444.3 g
- Yağ
- 95.9 g
- Doymuş Yağ
- 52.4 g
- Lif
- 22.1 g
- Sodyum
- 270.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão preto
2u.
Coroa de pães
9 Std. 30 Min
Mini-Panettones de gengibre e cereja
Değerlendirme yok
Brioche com creme de chocolate e avelã
2u.
Trança
2h 20 min
Focaccia recheada
1h 25min
Pão de frutos secos e maçã
13hod. 55min
Nan-e barbari (Pão Persa)
1u. 45min
Harissa
40min
Brioche de especiarias
3h
Torta de chocolate
1u.
Bolas de Berlim
2sa 40 dk