Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 100 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 3 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 20 g manteiga s/ sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de água com massa-mãe
21 godz.
Pão branco
15h
Massa-mãe
360h
Papo-secos com massa-mãe
48h
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Massa-mãe em pó
24h
Pão rústico suíço
25j 20 menit
Pão Venezia
17h 10 min
Bolas de água
1 Std. 40 Min
Massa lêveda - Pão caseiro
1 godz. 5 min
Pãezinhos de leite
4 Std.