Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 100 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 3 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 20 g manteiga s/ sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carcaças
1 Std. 50 Min
Botões doces
2 Std. 45 Min
Massa lêveda - Pão caseiro
1h 5min
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Carcaças de espelta
23h 40min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Papo-secos com massa-mãe
48 godz.
Croissants
2 godz.
Pão saloio
1h 25min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão branco
15h
Pãezinhos de leite
4 godz.