Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 100 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 3 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 20 g manteiga s/ sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de água com massa-mãe
21hod.
Pão branco
15sa
Botões doces
2h 45min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 godz. 40 min
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão Venezia
17h 10min
Papo-secos com massa-mãe
48 godz.
Baguetes
15sa
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pãezinhos de leite
4 Std.