Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de centeio
- 110 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 80 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 230 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
10
g malte em pó p/ panificação
veya 10 g mel - 75 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 350 g farinha tipo 65
- 2 - 3 c. chá de sementes de alcaravia
- 2 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 939 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão branco
15 Std.
Mix para pão integral e pão
24 Std.
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão de lavrador
16hod. 15min
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15sa 45 dk
Massa-mãe em pó
24 Std.
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão de mistura simples
3h 40 min