Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de centeio
- 110 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 80 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 230 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
10
g malte em pó p/ panificação
veya 10 g mel - 75 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 350 g farinha tipo 65
- 2 - 3 c. chá de sementes de alcaravia
- 2 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 939 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3u. 40min
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de especiarias
Keine Bewertungen
Pão de leitelho
18h
Pão rústico
2 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16sa 10 dk
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min