Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe de centeio)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água filtrada
Broa
- 300 g farinha de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 500 g água
- 10 g sal
- 150 g farinha de centeio
- 50 g farinha de trigo
- Azeite q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 972 kJ / 233 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Massa-mãe em pó
24 Std.
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Mix para pão integral e pão
24 Std.
Coroa de espelta
4h
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Pão branco
15ωρ.