Cihazlar ve Aksesuarlar
Bolo-rei conventual
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa
8 doses
Malzemeler
Creme
-
fécula de batata5 g
-
gemas de ovo3
-
avelã torrada100 g
-
açúcar50 g
-
água50 g
Massa
-
açúcar70 g
-
laranja (casca, só a parte amarela)½
-
limão (casca, só a parte amarela)½
-
leite130 g
-
manteiga70 g
-
1 c. chá de fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco25 g
-
gemas de ovo4
-
sumo de laranja20 g
-
vinho do Porto40 g
-
sal1 c. chá de
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar430 g
-
amêndoa c/ pele torrada50 g
-
noz torrada50 g
-
avelã torrada50 g
-
pinhão torrado50 g
-
Água q.b. p/ humedecer
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 dose
Sodyum
309.5 mg
Protein
16.3 g
Kalori
2621.3 kJ /
626.5 kcal
Yağ
34.8 g
Lif
5.7 g
Doymuş Yağ
7.9 g
Karbonhidrat
65.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Revista Janeiro 2019
30 Tarif
Portekiz
Portekiz