Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Creme
- 5 g fécula de batata
- 3 gemas de ovo
- 100 g avelã torrada
- 50 g açúcar
- 50 g água
Massa
- 70 g açúcar
- ½ laranja (casca, só a parte amarela)
- ½ limão (casca, só a parte amarela)
- 130 g leite
- 70 g manteiga
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 4 gemas de ovo
- 20 g sumo de laranja
- 40 g vinho do Porto
- 1 c. chá de sal
- 430 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g amêndoa c/ pele torrada
- 50 g noz torrada
- 50 g avelã torrada
- 50 g pinhão torrado
- Água q.b. p/ humedecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2621.3 kJ / 626.5 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 65.5 g
- Yağ
- 34.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 309.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creme de pasteleiro
15min
Bolo podre de Castro Daire
2h 35min
Folar de erva-doce
24h
Bolachas crackers de farinha de milho
5 godz. 30 min
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Trança
1h
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Bola de bacalhau de Lamego
1h 20min
Bolo-rei escangalhado
6h
Folar transmontano
3h 50min
Bolo-rainha
1h 20min
Marmelada
50min