Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
veya 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers, drained and rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (isteğe bağlı)
- 10 g lemon juice, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2246 kJ / 536 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 8.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek Style Pork Stew
30 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 Std.
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.