Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Gruyère, in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 150 g Trauben, hell, kernlos, größere Trauben halbiert
- 150 g Gorgonzola
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2535 kJ / 605 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Risotto mit Birnen
55min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Rucola-Risotto
35min
Risotto mit Basilikum
40 min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min