Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
-
50
g Pancetta, gewürfelt oder in Streifen
veya 50 g Speckwürfel - 500 g Zucchini, klein, in Scheiben (2 mm)
- 250 g Risottoreis
- 700 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1764 kJ / 422 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Risotto mit Zucchini und Speck
35 Min
Kürbisrisotto
55min
Fenchel-Risotto
40 λεπτ.
Spargel-Bärlauch-Risotto
35 Min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Grünes Spargel-Risotto
45min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Curry-Möhren-Risotto
50 Min
Grünes Risotto
35 Min