Cihazlar ve Aksesuarlar
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
Hazırlık 40 dk
Toplam 4sa
2 porsiyon
Malzemeler
Tavuk
-
diş sarımsak1
-
zencefil, taze kök5 g
-
un35 g
-
mısır nişastası10 g
-
kabartma tozu½ tk
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
tavuk kanadı500 g
Sos
-
diş sarımsak2 ½
-
zencefil, taze kök5 g
-
esmer şeker25 g
-
pirinç sirkesi30 g
-
bal30 g
-
acı sos (ör. Sriracha)15 - 25 g
-
ketçap15 g
-
soya sosu10 g
-
susam yağı10 g
-
sıvı yağ kızartmak için500 - 750 g
-
susam kavrulmuş½ yk
-
taze soğan süslemek için dilimler halinde (5 mm) kesin1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2091.1 mg
Protein
47.6 g
Kalori
14651.5 kJ /
3501.8 kcal
Yağ
352.2 g
Lif
1.7 g
Doymuş Yağ
89.4 g
Karbonhidrat
48.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1j 40 menit
Barbekü Soslu ve Tavuklu Pizza
1j 40 menit
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2j 10 menit
Dana Stroganoff
1j
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1j 25 menit
Marmelatlı Çörekler
2j 20 menit
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1j 10 menit
Bearnez Soslu Bonfile
Tanpa peringkat
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1j 15 menit
Domatesli Focaccia
3j
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1j 20 menit
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 menit