Cihazlar ve Aksesuarlar
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
Hazırlık 40 dk
Toplam 4sa
2 porsiyon
Malzemeler
Tavuk
-
diş sarımsak1
-
zencefil, taze kök5 g
-
un35 g
-
mısır nişastası10 g
-
kabartma tozu½ tk
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
tavuk kanadı500 g
Sos
-
diş sarımsak2 ½
-
zencefil, taze kök5 g
-
esmer şeker25 g
-
pirinç sirkesi30 g
-
bal30 g
-
acı sos (ör. Sriracha)15 - 25 g
-
ketçap15 g
-
soya sosu10 g
-
susam yağı10 g
-
sıvı yağ kızartmak için500 - 750 g
-
susam kavrulmuş½ yk
-
taze soğan süslemek için dilimler halinde (5 mm) kesin1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2091.1 mg
Protein
47.6 g
Kalori
14651.5 kJ /
3501.8 kcal
Yağ
352.2 g
Lif
1.7 g
Doymuş Yağ
89.4 g
Karbonhidrat
48.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1sa 40 dk
Barbekü Soslu ve Tavuklu Pizza
1sa 40 dk
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2sa 10 dk
Dana Stroganoff
1sa
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1sa 25 dk
Marmelatlı Çörekler
2sa 20 dk
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1sa 10 dk
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1sa 15 dk
Domatesli Focaccia
3sa
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1sa 20 dk
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 dk