Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g queijo parmesão
- 800 g água, mais q.b. p/ o arroz
- 1 c. chá de sal
- 600 g postas de garoupa
- ½ limão, só a casca
- 2 pés de hortelã
- 1 c. chá de pimenta rosa, mais q.b. p/ guarnecer
- 40 g azeite
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
-
50
g sidra
veya 50 g vinho branco - 200 g tomate em pedaços
- 10 folhas de manjericão fresco, mais q.b. p/ guarnecer
- 300 g arroz p/ risoto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1702.9 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 45.6 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 634.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de pato
1óra 15p
Risoto de dourada
1h
Risoto de tamboril
50min
Risoto de corvina e amêijoa
50min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 min.
Risoto preto com chocos
1h
Bacalhau com pistácio e cuscuz
30 min.
Risoto de bacalhau com hortelã
30 min.
Filetes de linguado enrolados
45 min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Risoto à alentejana
30 min.